12 Mart 2017 Pazar

Hoş Bir Sürpriz

Polyvore' ı  bilenler, izleyenler bilir; burada  tanıtılan binlerce ürünle zevkinizi yansıtan setler hazırlayıp paylaşabilirsiniz. Ben de güzel giyinmeyi sevdiğim için zaman zaman siteye girer, dünyadaki trendleri inceler, setler hazırlarım. Giyim alışverişlerim  için  fikir edinir, biraz da alışveriş yapmışçasına  hoş vakit geçiririm. Zaman zaman hazırladığım setler için  yarışmalara davet edilirim. Bundan bir ay önce  Romwe  adlı giyim firması kendi ürünlerinden oluşan setler için bir yarışma açmıştı. Ee, ben de bir set hazırlayıp katılıverdim.

İşte benim setim:


Aslında o derin yırtmaç  dışında benim  yazın günlük yaşamda kullandığım elbiselerin benzeri. Elbise sade olduğu için biraz abartılı bir çanta ve yine çok tercih ettiğim tarz sandaletlerle ve koyuca bir güneş gözlüğü ile kombinimi tamamladım.

Sonuç ne mi oldu? 165 katılımcı arasında birincilik.
Ve Setim
Bana  gönderdikleri mesajda tebrik ederek adres  ve beden ölçümü istediler. Ödül olarak  o elbiseyi göndereceklerini söylüyorlardı. Aslında oldukça ucuz bir elbise için dünyanın bir ucundan çok  fazla kargo ücreti ödeyerek  ödül göndermeleri tuhaf ama dün elbise geldi.
Demek ki, yarışma son derece adil, ülke ayrımı yapılmaksızın, kurallara uyularak sonuçlandırılmış. Böyle bir iş ahlakı ile çalıştıkları için Romwe'yi ve yine organizasyonların düzenli yapılmasında rolü olduğunu düşündüğüm Polyvore'ı  kutluyorum.

7 yorum:

  1. Onca kombin arasından birinci seçilmişsin tebrik ederim ! :) keşke ayakkabıyı da gönderselermiş, çok güzelmiş :D

    YanıtlaSil
  2. Çanta çoook güzelmiş :) Tebrikler bu arada, sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. İçten tebrikler ♥♥♥♥♥

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim. Güzel günlerde giyinin.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Tebrik ederim güle güle giyin Türkan

    YanıtlaSil
  6. Çok sevindim:) Güle güle giyin. Çok hoş bir kombin hazırlamışsınız gerçekten, sevgiler...

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.