16 Mart 2015 Pazartesi

Blog Dünyasından Patili Evler

Blog dünyasında tanıdığım, onların paylaşımlarını izlemekten keyif aldığım pek çok blog yazarından bazıları var ki;

onların ortak özelliği, evlerini minik patili dostları ile paylaşıyor olmaları:)

Onlara sempati ile bakmamın nedeni sadece benim de bir patili dostu olmam değil.
Çünkü;
hepsi de yaratıcı, üretken,  yaşama olumlu bakan, paylaşımcı, merhametli, harika insanlar..  Ben bunun tesadüf olduğuna inanmıyorum.  Çünkü çevremdeki  hayvan sever  insanlar da benzer özellikler taşıyorlar. Ne dersiniz, minik patili dostlar bizlere moral ve yaşama sevinci veriyor olabilir mi?:))

İşte benim blog dünyasında tanıdığım ve çok sevdiğim patili evlerden  bazıları:


evimi seviyorum
http://evimiseviyorum-colette.blogspot.com.tr/



Hayalimdeki komşum,
Konsept olarak  bana en yakın olan güncelerden birinin yazarı. Son günlerde bizleri biraz ihmal etse de, bunun nedeninin ekstra çalışmaları olduğunu bildiğimden sitem edemediğim, üretken, zevkli, merhametli insan.
Tagaddi, Keşkül, Tarçın ve  bahçede  bakılıp gözetilen evsiz canlar..Yapılan zevkli el işleri, arada  sunulan harika kekler, pastalar. Bahçe keyifleri..  Hepsi de bu güncede dolu dolu anlatılıyor. Tüm paylaşımlarınızı zevkle okuyor, izliyorum.

Bütün bunları bizlerle paylaşan  güzel insan,  kedi kızımın isim annesi,  sevgili  Nilgün Hanım, iyi ki varsınız.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı
http://orgucantam.blogspot.com/
Birbirinden güzel örgüleri ile bana ilham veren, bildiklerini ve becerilerini seve seve paylaşan, üretken ve çalışkan Hatice'nin sayfasını  severek izliyorum.
Büyük aşkı Badem, fotoğraflarını görünce bende  okşama, hatta mıncıklama isteği uyandırıyor. Badem, Hatice  Hanım'ın güzel el işlerine çok güzel foto modellik yapar:) Onları çok seviyorum..


Sahildeki Ev
http://sahildekiev.blogspot.com.tr/
Enfes fotoğrafları ile içimi açan, güzel ülkemin bir başka  sahilinden  Begonvilli Ev'e güzellikler gönderen, her gün mutlaka ziyaret ettiğim bir günce..  Sahildeki Ev'in hanımefendisi Ayşegül Hanım ile pek fazla diyaloğumuz olmasa da paylaşımlarını zevkle  izliyorum ve her ziyaretimde ''dekorasyonda zarafet ve şıklık ayrıntılarla yakalanır'' sözünü sık sık  anımsıyorum.

Bir süre önce güzel kızı Hera kaybolmuştu. Nasıl üzülüp kaygılandığımı anlatamam. Bu güzel evde patili olarak Hera yalnız değil. Bir de dünya tatlısı tekir kedicik var. Tüm aileye harika günler diliyorum.


Benim Küçük Dünyam
http://kitapsizkedi.blogspot.com.tr/
Hayvan sever, kitap sever, doğa sever:)) Daha ne olsun! Kendisini ve Tatlı Üzüm  Kız'ı yeni tanıdım sayılır ama blog dünyasında  vaz geçilmezlerimden oldular.  Yazılarını beğeni ile okuyorum. Yalnız, zaman zaman, aşırı duyarlı yüreğinin,  hayvanların maruz kaldığı işkencelerden çok fazla  etkilendiğini  hissediyorum ve  duruma olan üzüntüm daha da artıyor. Beni tanıyan dostlar eminim ''sen farklı mısın?'' diyorlardır.
Üzüm'e bakar mısınız:)) Çook tatlı!!



Sevdiğim, izlediğim patili evlerin elbette devamı var.  Onları da elimden geldiğince tanıtmaya devam edeceğim. Eğer unuttuklarım olursa lütfen bana kırılmasınlar. Sadece anımsatsınlar. Begonvilli Ev'den tüm  blog dostlarına sevgiler, selamlar..

12 yorum:

  1. Güzel yürekli komşum benim 💖
    Farkındayım bloğumu çok ihmal ettim bu aralar , oysa buradaki dostluklar nasıl güzel nasıl içten...
    Öpüyorum hepinizi ...

    YanıtlaSil
  2. Ben de katılıyorum. Kesinlikle bu sevimli dostlarımız sevgileri ve enerjileriyle bize ilham veriyorlar!

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel yazmışsınız. Hayvan seven insan merhametlidir. Her şeyden önce insandır. Gönül gözü açıktır. Paylaştığınız bütün patili dostları sevdim buradan. Benim evim müsait değil hayvan besleyemiyorum. Ama komşumun Golden cinsi bir köpeği var. Her fırsatta onu sıkıştırarak, hayvan sevgimi gidermeye çalışıyorum. O da alıştı bana sesini çıkartmıyor :) İyi ki varlar. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Aman aman oğlum misafirliklere gelmişşşş:))
    Canım ne güzel ve çok doğru yazmışsın olabilecek en güzel ortak yanımız patili dostlarımız.
    İnan emeklerimiz bile 2. plan da kalıyor çoğunlukla güzel sözlerin için kalpten teşekkürler.
    Dün gece andım sizi. Eşimle gece yürüyüşüne çıkıyoruz pek çok özgür patili havhavlar var bazıları kocaman onların başlarını seviyorum gelip nasıl uzatıyorlar ve epeyce bir bize eşlik ediyorlar hatta 3 tanesi bizimle eve kadar geldi:)) sizin yürüyüşler geldi aklıma:)).
    BADEM le birlikte sevgilerimizi gönderiyoruz.

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel bir yazı olmuş bu.. Ve bu güzel yazıda ben ve kızlarım yer aldığımız için çok mutluyuz.. Hakikaten çok doğru yazmışsınız.. Bende içinde kedilerin, köpeklerin dolandığı evlere daha bir sevgi ve ilgi ile yaklaşıyorum.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. patili dostlara sevgiler:)))
    sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir paylaşım olmuş, yüreğinize sağlık. Bu sayede biz de başka patili dostlarla tanışmış oluyoruz :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederiz Üzüm kızla biz :) Beğenilmek çok güzel ama asıl güzel olan düşüncelerinle yalnız olmadığını hissetmek. Bunu hissettirdiğin için tekrar teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. Hepsini okşadım, öptüm, sevdi, sevdim.....
    Bu küçük sevimli dostları bizlerle tekrar buluşturduğunuz için size çok teşekkür ederim.
    Tüm patili evlere sevgi ve selam olsun.

    YanıtlaSil
  10. Size hak veriyorum hayvansever insanlar özeldir, üretken pozitif merhametli olur..sizin hikayenizi de iyi bilirim Badem parkta baktığınız ev aradığınız ustalarla nasil uğraştığıniz, neyse ki geride kaldı ..Sizi ve patileri çok öpüyorum iyi geceler. .

    YanıtlaSil
  11. hepsi çok güzeller ama,benim içim burkuluyor her baktığımda patili sayfalara sahip çıkamadım ben kızıma çıkamadım her gün gelecek gelir diye yol gözlemekten yoruldum :(

    YanıtlaSil
  12. Thank you, dear. I will visit your blog.❤

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.