16 Ocak 2012 Pazartesi

Canlı yayını izliyorum!

Arkadaşlar, bilmem içinizde şu an izleyen var mı?

Belediye Başkanı'nın açıklamalarını dinledikçe iyice sinirlerim geriliyor.

Tamamen kendini savunma amaçlı ve Haytap'ı şow yapmakla suçluyor.

El insaf başkan! İnsanlar deli mi ki, böyle bir konuda şow yapsınlar!!

Lütfen Haytap'a destek sevgili arkadaşlar..

11 yorum:

  1. Belediye başkanı konuştukça batıyor. Yazıklar olsun!

    YanıtlaSil
  2. Bizim içimiz yanıyor ama belediye başkanının olaya bakış açısı çok farklı. Haytap gönüllülerini barınağa sokmamışlar, hala diyor ki; burası ideal bir barınak.

    İdeal barınakta donarak ölen hayvanlar neyin nesi? Utanacağı yerde savunma moduna girmiş .

    YanıtlaSil
  3. Biraz sakin olmanı tavsiye ediyorum sevgili Begonvil. Çünkü sinirlenip-üzülmenin ne sana faydası var, ne de oradaki hayvancıklara.
    Ne bekliyordunuz merak ediyorum?
    İlkel şartları kabullenip bir günde mucizeler yaratmalarını mı?
    İnsanların sığınacak hatta kendini haklı çıkaracak yüzlerce bahaneleri var.
    Haklı çıkmak için saldırmalarından, gözle görünen gerçeği çarpıtmalarından başka ne bekliyordunuz ki?

    YanıtlaSil
  4. Gazetede okudum,gerçekten çok acı hayvanların durumu...

    YanıtlaSil
  5. Onlara herşey toz pembe Begonvillievciğim, üzerlerinde pembe bulutlarla dolaşıyorlar her daim bu yüzden söyleyecek sözleri var . Daha ne istiyorsun lafı pelesenk olmuş ağızlarında. Her yerde söylüyorum burada da yazacağım insan hayatının dahi önemi yok bu insanlar için, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çok kötü koşullarla hizmet almaya çalışırken birden otoparklar dahil boyanmaya başladı, her yer pürnakıl temizlendi,kendi derdime düştüğümden anlayamadım ne oluyor diye gece gündüz çalıştılar vallahi, sonradan öğrendim ki sağlık bakanı gelecek denetleyecekmiş hastaneyi. Ey kardeş haber vermeden aniden gel, tebdili kıyafet gel, peşine ve önüne ordu takmadan gel, hasta gibi sıraya girip muayene olmaya çalışarak gel, acile hasta getirerek gel,sedye bulamadığın için araba içinde hastanı bekleterek gel, tomografi çektirmeniz gerek, rontgen çektirmeniz gerek denince saf saf 3-5 gün içinde çektireceğini san da gel, gecenin 3 ünde hastanı dışarıda tomografi çektirmeye götürmek için bir tekerlekli araba için kıvranarak gel, gel ki beynindeki o toz pembe bulutların dağılsın 6 yıldır üzerimden atamadığım beni allak bullak eden o sıkıntılarımı anlayasın. Hadi biz konuşuyoruz teselli buluyoruz da o hayvancıklar ne derdi acaba konuşabilselerdi, bir gece aniden gitsin bakalım o barınaklara, bakalım belediye başkanı nelere tanık olacak o zaman orada:(

    YanıtlaSil
  6. ben artık bıktım, dibine kadar bıktım laf salataları ile iş görenlerden..çare bulamıyorsan aç topluma de ki 'ben çare bulamıyorum yetersizim siz bulun çaresini' ama o da yok bu da yok sadece 'ben yaptım oldu- benim dediğim doğrudur' yoruldum ve bıktım savaşmaktan ama savaşırken durum bu bir de dursak ne olacak..????

    YanıtlaSil
  7. Konuya dikkatimi çektiğiniz için teşekkürler. Aylardır bu konuları yazmıyordum. Artık dayanamadım ve yazdım.

    YanıtlaSil
  8. Benim asıl üzüntüm elbette o canların durumu. Hiç bir canlı buzların üzerinde zincire bağlı olarak donmayı ve o şekilde ölmeyi hak etmez. O adamın savunma amaçlı saldırıları sadece sinirlenmeme neden oldu. Sorun ortada ama bir de sorun yok diye bağırınıp o yerleri işgal eden böyle bir zihniyet kabus gibi bir şey.

    YanıtlaSil
  9. Şimdi okudum yazınızı Şeytanın Yaz Dedikleri,

    İşte anlatmak istediğim tam olarak buydu, yüreğinize ve kaleminize sağlık.

    YanıtlaSil
  10. bugün evde yoktum canlı yayını izleyemedim ama şimdi çok sinirlendim. kendileri bir gece sokakta dursun bakayım neler oluyor. hayvancağızların durumunu gördükçe ben de üşüyorum :(

    YanıtlaSil
  11. Programı ne yazıkki izleyemedim ama izlesem o görüntülere isyan ederdim insan olan ,azıcık insanı du8yguları taşıyan böyle bir şeye izin veremez, vermeyi bırakın seyirci kalamaz yazıklar olsun sadece lanet okuyorum ne yazıkki.

    YanıtlaSil

Beğeni ve görüşleriniz benim için çok değerli. Yürekten teşekkürler.